BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Wednesday, May 12, 2010

adik mia sara @ amani (adamaya tv3) yang sanggatttt cute

Miasara
waktu pagi kau sinari hidup ini
bangun papa bangun mami
kau sebut di telinga kami
satu hari kau kan pergi
tinggal kami bersendiri
walau apa kan terjadi
kau tetap akan kami cintai

ohh.. miasara tidur lah
kamikan bersama mu
dibuai mimpi nan indah
dan doa papa dan mama mu
tidur lah miasara
tidur lah miasara
tidur lah

miasara
yang pertama anugerah terutama
senyuman mu belai jiwa
pengubat hati yang lara
tuhan lindungi permata
selamatkan sentiasa
dari duka di dunia
akan kita hadapi bersama
rambut mu mata mu bibir mu hati mu
senyum mu tawa mu di hatiku selalu

ohh.. miasara tidur lah
kasihani mama mu
kerana dia menunggu
untuk bersama bapa mu
tidurlah miasara
tidurlah miasara
tidurlah

tidurlah miasara
tidurlah miasara
tidurlah miasara
hooo.. tidurlah

adik mia yang sangggggat cute..suka sangat tengok keletah dia dekat adamaya tv3 tuuuu
nak tengok lagi gambar2 yang cute!!! meh kita terjah facebook adik mia...disini
mia SARA
p/s:kan besh ada anak secomel mia hehehehe(kawin pun belum nak anak!!!)

5 pengOmen ter..sayanG:

shafiq said...

semua tengah angau dengan mia sara ni..huhu..


My latest entry : Remaja 17 Tahun Di Dalam Tubuh Bayi

morriss said...

rasa nk apply jadi PA dia la... cerah masa depan mia ni...

~LP Lum~ said...

salam~

hehehe.. memang cumel, tapi sy xsuka kanak2... :)
semoga dia akan berjaya suatu hari nanti dlm bidang seni mahupun pendidikan... :)

zures said...

comelnyer si mia ni

fecca said...

aaahhhh~~~


mia sara memang sgt comel~~~~~



ekekekkekekeke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails