BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Monday, August 30, 2010

nak belajar bahasa jepun?


memang sangattttttt lama tak update blog..

tak pelah tu nanti kita cerita kemudian hari.boleh?
sekarang ni aku nak langsaikan hutang aku pada seorang kawan baik aku
aku kenal dia ni sejak sekolah rendah lagi..
aku rasa sejak aku darjah 2 ke satu ek(ok sedang berpikir) aku dah mmg sekelas dengan dia sampailah form 5 pun sekelas juga

bagi aku kawan aku ni taklah nakal sangat kot
cuma sepanjang aku kenal dia ni..dia suka buat benda pelik-pelik ahaks(ampun faq)

oklah tak nak citer panjang-panjang

sebenarnya kawanaku ni menjual satu product yang akan membantu korang belajar bahasa jepun dengan mudah

yelah di zaman globalisasi ni kita kena belajar banyak bahasa ye tak?
baru lah boleh bersaing

jadi untuk maklumat lanjut boleh lah layari


nama pemilik website ini ialah incik fakrul ya

aku doakan semoga bisnis ko maju hokey
p/s: jangan risau websitedia aku akan letak di sidebar aku..jadi kalau ada yang berminat boleh terus klik ya jangan malu-malu



1 pengOmen ter..sayanG:

Eyriqazz said...

nak3...kalau pi jepun nanti boleh borak2 ngan gto..hik3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails