BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Saturday, June 18, 2011

sebab kenapa dah lama tak update blog?


assalamualaikum semuaaaaaaa


apasal blog ni dah jadi macam belog sedih ni? tak mao tak mao
oklah entri ni just nak bagi tau kenapa dah lama makhluk Allah ni tak updet belog ia
jawapanya lupa password huwaaaaaa tak enonoh betul ko ni cik nurul
jenuh clik2 tau tapi tak kena juga...tulah ko banyak no password dah jadi menggong bila lama tak bukak

nasib baek boleh bukak balik kalau tak? ko pun jadi macam orang lain bukak belog ni sambil harap tuan tanah updet wahahaha

manyak wayar syot dak nurul ni haish :)

3 pengOmen ter..sayanG:

Aku Dan Teksi said...

buat satu buku,buat catatan senang kalau lupa ada rujukan

Agen Bola Tangkas said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sherlina halim said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails