BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Thursday, January 28, 2010

bila lelaki dah nangis...hah...hah...tak tau.sapa buat!!!



Lelaki menangis?

Kenapa tak boleh ke?

Lelaki pun manusia juga.

Sebenarnya kalau cerita pasal menangis ni selalu je nak kaitkan dengan kaum wanita…

Tuuuuuut…silap besar.

Kalau nak diikutkan lelaki pun ada hak untuk nangis

Cuma diaorg tak nak ceh macam lah aku lelaki ahaks…ada aku kisah

Agaknyelah…


Baru-baru ni tengok gmbo si fahrin nangis~kenapa fahrin menangis?

bole saya simpulkan di sini;

1.dia rasa maruah dia tercabar eh ni bukan tajuk paper ke?

2.Perkara tu dah melalut smpai menguris hati family & ibunya.

Tak pelah tu antara fahrin dan Linda

Pandai-pandai diaorglah nak selesai… aku tak da kaitan dalam ini cerita

Sebenarnya kan kalau dah clash ni janganlah ada benda yang tak selesai lagi..kalau boleh selesailah cara baik.bertolak ansur…anggap je tak da jodoh.kira dalam erti kata lain yang sudah tu sudahlah….aku tak penah kutuk xbf aku…eh yeker…entah dah lupa

Setelah menemuramah beberapa org makhluk Allah of coz lah lelaki

Dapat lah di himpunkan kenapa lelaki menagis:


1.putus cinta (ini hanya untuk cinta sejati sahaja~cinta monyet ke mokey bone ke tak termasuk ya)

2.kematian keluarga, sahabat kamcheng atau….

3.kalah bola…arsengal(bukan nama sebenar)- 0 m.u- 2.tipulah.. lain lah kalau ko dah taruhkan evo ko….mau nangis tak de bunyi

4.kereta tersayang tercalar.remuk.kemik apa-apa lah yang sewaktu dengannya

5.sakit gigi? #%4&*

6. tak kisahlah apa alasannya bagi saya setiap org ada hak dan kebebasan untuk buat apa yang dia suka selagi tak melanggar batasan.tak kira lah lelaki atau wanita


Menangis tu sebenarnya salah satu cara kita melegakan tekanan.menangis bukan bererti kita lemah…jadi pikir-pikirkan selamat beramal~

8 pengOmen ter..sayanG:

misz_nierah said...

my dad nangis bile die teringat kan arwah ayah mertua nya yang tercinta. beliau juga menangis teringat akan kesusahan beliau masa kecil2 dahulu.

zool said...

Boleh je kalau lelaki menangis...

Salam.. First time singgah

Nikel Khor said...

from Nikel Khor

touyakaruma said...

Satu lagi menangis bila tengok buku akaun bank .

NuRul said...

nierah~btul tu yang kalau teringat kisah silam lg2 masa susah jangankan pompuan.lelaki pun comfirm nangis

zool~selamat datang zool

touya ~ hahahaha tu harus nangis touya

FaTiN said...

depa nangis utk legakan gelodak jiwa.kot.hihi=p

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

aiyaa, arsenal kalah semalam pon tak takde de sampai nangis.

tapi pernah laa jugak.

heran gak ngan stigma neh, bila lelaki dikatakan hilang macho dek kerana menangis.

tgk gak laa kan pasai paa die menangis. kalo takat choki2 kene curik mmg wajib kene pelangkung laa mamat tu. ahhahaha...

AyieBlog said...

Assalamualaikum,alah lumrah wak kalau lelaki nangis mesti ada cakap-cakap lelaki 2 hati tisu..silap besar 2 lelaki pun ada perasan saya selalu menagis,menagis mengenangkan nasib + menagis kerana sorang wanita..hehe :D jangan simpan tangisan anda,menagislah kerana ianya adalah salah satu untuk awak melepaskan emosi yang terpendam :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails