BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Monday, January 25, 2010

saya sayang sultan saya~~kalau awak tak suka boleh main jauh2..jangan kutuk-kutuk cett...



kreadit pic kepada hazmy zulkapri


~kami sedang berkabung~
sebenarnya tajuk kali ni agak emo~emo ker?

sebagai johorean memang saya agak kesal dengan tindakan blogger aduka taruna http://adukataruna.blogspot.com/
apa tah tujuan utama pakcik ni? dia je yang tau.
secara tak langsung aduka taruna dah naikkan kemarahan johorean sampaikan wujudnya group ni http://www.facebook.com/#/group.php?gid=268156631318 dalam facebook.
sudah beribu riban orng mengutuk tindakan awak ya en aduka taruna.

apakah itu tujuan utama?.entahlah.apa yang pasti pakcik aduka taruna ni telah pun menutup shoutmixnyer kerana ramai gile yang nk bagi nasihat.tak kurang sama banyak nak mengutuk.yang nak buat iklan pun beriban-riban~ni spesis yg aku tak paham

secara tidak semena-mena trafic dlm blog aduka taruna ni naek 500%....tak sanggup aku buat cam ni semata-mata nak naikkan trafic

apa-apa pun aduka taruna telah pun memohon maaf secara terbuka.dan menyerah diri.
apa mampukah pemohonan maafnya diterima johorean-johorean sekalian?...saya pun tak tau..dia manusia biasa.
pengajaran yang bole dikutip-kutip disini ya semua:
1..berblog bole asalkan jangan terlebih sudah.
berpada-pada.tak kisah kalau nk open tapi kena amik tau sensitiviti negara yang ko tengah duduk.rasa nak kutuk kaw2 pegi maigrain(btul ke aku eja ni) pindah ke kutub utara.

2..jangan buruk2kan orang yang dah tak da..jangan menghina orang yang dah meninggal..mangkat dan sewaktu dengannya.tak baek.
3..sebab mulut badan binasa..eh ke sebab blog?

4..apa lagi eh.entah korng pikirlah sendiri....tu maksudnya aku dah malas nak pikir lalalalala
berpesan-pesan~yeah

4 pengOmen ter..sayanG:

Black: said...

aku mamat johor gak.. manchus aku dengo berita ni...!!

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

"yang nak buat iklan pun beriban-riban~ni spesis yg aku tak paham"

ahhahahaha... dorang mmg sengal.

zack zukhairi said...

actually banyak je orang macam anduka ni kat fecbuk.

cik ian@aH Lian~ said...

maaf,
utk mulut hansuang macam dia,
tak nak cik ian maafkan.

boleh jalan la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails