BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Friday, April 2, 2010

aku tak pergi mana cuma bertapa dekat air terjun dua tiga hari


tahu tak korang kalau hidup ini singkat?

sekali mata berkelip...boleh merubah seluruh kehidupan

kita tak pernah tahu erti hari esok...esok belum tentu kita disini


seselesa ini...


sederita ini..


sekaya ini..


semiskin ini...



jadi apa hak kita untuk pura-pura tidak tahu bahawa hidup umpama roda

tidak perlu kau menjadi terlalu egois pada diri mu

kesiahan dia

jadi beringat-ingatlah kawan



ok cukup bersastera-sastera!!!!

lamakan tak update blog syg ni...hehehhe

eh bukan saja-saja tak mahu update & saja biar blog bersawang

saja nak break sekejap dan buat satu anjakan paradigma (cehhh padahal baru lepas habis training kan...tu yang bersemangat..cuba tengok sebulan kemudian~haaish)

dan hasilnya?

wahhhh cukup beesh...terasa mendapat aura baru dalam hidup..korang trylah!!!

kerana perubahan tersebutlah...aku berjaya menyiapkan semuua kerja-kerja yang bertimbun atas meja...amazing

dan kerana itu kerja aku untuk akan datang menjadi lebih systematic

ok cukup yang itu...

baiklah penulisanya seterusnya hanya berkaitan dengan hal peribadi...bukan peribody okkkk!!!!

jadi sebagai peringatan mungkin korang boring..jadi tak yah baca ahakss

ok tapi kalau korang rajin boleh juga....

jom sambung baca(gaya gediksss)

actualy blog ni akan dibuat sedikit transformasi...yang penting aku takkan potong rumput aku tu ok!!!!!!!aku akan terus biarkan korang membaca entry aku kat atas tingkaap ni...(ada orang kata hehehe)

cuma akan di tambah benda2 yang baru

jadi kalau korang ngah baca entry tetiba tengok ada gajah..buat tak tau je...

tertiba gajah tu ada dekat atas!!! jangan takuut bukan blog berhantu ok!!!!

tu maksudnya aku ada dekat situ ngah berusaha keras kononnya nak hias blog!!! kununnya

jadi walau harimau ke yang muncul buat tak tau je tau....buat tak tau...ok tatatatatatata




1 pengOmen ter..sayanG:

~LP Lum~ said...

salam~

hehehe... rumput tukan nmpak cantik n amat tenang sekali... :)
kalo ada gmbr ular laie comey... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails