BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Wednesday, April 7, 2010

popular searches mampu menarik beribu riban visitor ke blog kita??

salah satu cara nak tambah visitor dalam blog adalah dengan mengunakan keyword yang memang popular itu kata orang.
setakat ni aku belum membuat sebarang kajian saintifik lagi mengenai keberkesanan teori tersebut
ok ini statistik yang aku dapat dari yahoo tentang popular searches dekat malaysia ni..setakat 9 April 2010.calon-calonnya adalah
  • 1. Anwar Ibrahim ~~ternyata rakyat malaysia sangat berminat dengan cerita anwar ibrahim...memang panas sepanas goreng pisang panas sampai berada di tempat pertama ~terlalu taksubkah rakyat malaysia dengan politik????...opsss tak mau komen lebih-lebih i tak cukup duit nak bayar saman(nak beli lipstik pun tercungap-cungap)
  • 2. Erra Fazira ~~ wah jatuh tempat kedua primadona kita ni..kenapa orang malaysia ni duk search dia ekk...mmm sapa kata erra dah tak popular nookkk..orang search musti sebab nak tengok anak erra yang tomey2 tuh...kan kan kan
  • 3. Jobs Malaysia ~~ sekarang ni rakyat malaysia dah tak main dah cari kerja pakai paper semua guna tenet jek..senanglah kununya...kununya
***hah yang dekat bawah tu tak reti nak komen...tak paham pun kenapa orang cari pasal tu...aku budak-budak lagi(budak-budak ya cik nurul)
jadi terbukti berkesan ke popular keyword ni?? jadi kalau nak tau trylah buat satu entry pasal erra fazira ke..kerja kosong ke...pastu try tengok jumlah visitor korang naik ke tak naik..nanti bagi tau lah i okek.jadi renungkan & selamat beramal

4 pengOmen ter..sayanG:

ardinihumaira said...

wahhh patutla ramai datang cari misha kat blog dni.bab2 artis ni ramai nak tahu agaknya.. dni suka cari pasal hijjaz ^_^

~LP Lum~ said...

salam~

hehehe... xpenah tau lak keberkesanannya... tp kalo menurut otai2 blogger, mmg mujarab idea tu... :)

sasha* said...

femes ke anwar ni?euwwwww

.::WaNiE::. said...

erra fazira

waaa boleh ni
hahahahha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails