BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Tuesday, December 7, 2010

jom shopping tingkap nak? (window shopping)~

lamanya tak pergi shopping teringin nak shopping tingkap jom kita cuci mata tengok tengok gambo di bawah





iphoneeeeeeeeeeeee cantikkkkk pink kaler hokey..bila nak dapat??? haishhhh nak makan pun tak cukup ada ada hati perut nak beli iphoneee..ok jom tgk benda yang lebih realistic untuk menjadi hak milik~~~~ turun bawah cikitt







ipaddd walaweiiiii cun sungguh wahai incik ipadddd...u tunggu bulan satu ni eh kita akan bersua juga..duk dalam kedai tu diam-diam...tunggu i ok~~~~~kita akan bersatu juga nanti kekekekeke

owhh dah puas jamu mata tengok ipad jom kita jejalan tengok handbaggg..owh kalau nak tau i paling suka handbag juicy couture ni huhhh cun habiss
issshhhh yang white kaler ni memang lah menjadi pujaan hatikuuuu....pluss kaler pink memang terbaik dari ladanggg punya ada bag kecik bentuk love lagi....ok biji mata dah jadi love negokkan kecantikan handbag ni



ni lagi satu santekknya....ala-ala baldi eh silap baldu gituu
ok dah enough cukup ...naik juling mata den....nanti smbung window shopping lagi ek......hai sapalah nak sponsor juicy couture satu bagi i kan....haishhhh (; ')

1 pengOmen ter..sayanG:

Bayu Kenangan said...

tak pe.... mana tahu angan-angan jadi kenyataan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails