BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Thursday, December 9, 2010

kenapalah i ni careless sangat??


dEar mr diary yang hensem,

i nak buat luahan perasaan
kenapalah i ni careless sangat?? as account person i sepatutnya tak bole careless....tak patut ada pun perkataan careless dalam kamus hidup i
kenapa?
walaupun i dah berjanji pada diri i sendiri i takkan careless tapi kenapa i selalu terlepas pandang ada figure2 yang salah kenapa??

i sebenarnya bukanlah perfect person tapi rasa macam tak besh bila bos panggil dan tanya kenapa u key in benda ni salah...lepas tu i mati matian ingat i dah key in dengan betull....kenapa....huh sedih betull...sebab i ni akan cek berkali-kali sebelum publish apa-apa

apa lah yang ada dlm fikiran i ni agaknya incik diari...i pun tak paham..

jadi cik nurul sila pastikan anda tidak careless lagi dalam keje contoh nye benda tu patutnya rm 1000 je tapi ko letak rm 1000000...siapa yang nak bayar balik lebihan kosong dibelakang itu....

sayangilah diri anda cik nurul

2 pengOmen ter..sayanG:

Nur' said...

xpela bole bljr dari kesilapan.bkn senang nk wat account nih...think +ve dear..

NuRul said...

tQ dear sommetime i jadi fed up huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails