BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Thursday, February 18, 2010

suka suki saye


hari ni tajuk entry kita suka suki suka hati suki suka suka hati akulah hehehe
skrg jam dkt dashboard menunjukkan pukul 9.58 mlm ceh mcm dlm keter lak
semua dah buat~dah settle lah org kampung katakan

mandi~DONE
mkan~DONE

solat~DONE
gromming~DONE
psg ubat nyamuk karen~DONE kalau tak psg nanti ibu mbebel

ok dah bole duk dpn pc ~lg pun ade org tu khusyuk tgk citer antu kan kan
mula2 kita buka fesbuk 'itu wajib!!!!


ngok ngek ngok ngek bdebab bedebub


ok selesai~~


buka blog lak
tetiba nampak ni


tara!!!!

ade no ekor (perhatian!!beli no ekor adlah haram ye adik2 sekalian) dkt situ hahahaha..no dia unic 111 pastu ade 1888 pastu ade 3~wah manyak ong ma

sapelah pemengang no 111 tu baek ngaku!!!aku nk bg keter dkt dia ni.smping tuh aku nk ucapkan tima kasih yg tidak terhingga kepada visitor2 yng setia~tanpa reader & visitor sapalah aku ni ek./sayang kamu semua!!



ok selesai~



nak citer menda lain lak lah




lagu kat atas ni tajuk dia drama king



suke lak dengar lagu ni `org kata diaorg nyanyi untuk lan..lantak korang lah kan.yang gaduh korg bukan aku :=D.oklah ni namanyer gaduh secara sihat kot.esok lusa lan lak buat lagu untk korg.teringin gak nk dengar

apa2 pun sore black bole tahanlh berganding ngan hazama~psst dulu aku admire dkt black.tapi dululah skrg dah tak sbb black tu suke peluk2 ahaks

apa-apa pun bagi 4 1/2 bintng dekat lagu ni~tu bintang eh bukan binatang

oleh sebab tajuk entry ni pun suka suki.....so suka hati lah kan nak lompat topic ehehehe

sebenarnyer lagu tu saje tuju untuk org yg dh wat kecoh td.yelah tak nk bertanggungjawb lak td..biarkan org laen lak dpt nama bucuk. ish ish mcm2 manusia dlm dunia ni kan.knapa mesti ade sifat yg mcm tu.padahal taw lama kelamaan org laen akan tahu juga.masa tu kepercayaan org pun dah let go je.kan susah.susah sgt ke nak jadi baek?


entahlah

dahlah cukup smpai disini~nanti ade masa kita sory mory agi taw taw~dah penat!! padahal baru type berapa line je.kurng daya tahan tullah

3 pengOmen ter..sayanG:

ery said...

komen your blog - done!

NuRul said...

reply comment~done! ahaks

eKyN said...

ahah.suke suki ko je kan..


xpe aku suke pic kuceng tuu
nmpak ganass..
heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails