BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Wednesday, February 17, 2010

wah lah wei~jom tito

TIDO
bila cakap pasal tido...ade org tak paham ke maksud tido? jangan nk membohong!!!
semua org tau tido ramai gak yang suka tido mcm aku hehehe
kalau nak tido mestilah cari tempat tido yang selesa.betul tak??
dekat bawah ni ade beberapa design bedroom yang menarik hati
sebenarnyer dari dulu lg suka interior design ni...cuma tak de peluang je.cam ne tah leh tercmpak bdg IT hai nurul2~apalah masalah ko..

tempat pertama
sangat-sangat cantik dan kemaskan?.simple je sedap mata memandang.nak tido pun mcm besh.warna yang soft dan tenang.mmg sedap aku tido ni tapi katil kecik sgt.esk pagi dah ade dkt bawah ish ish
siap ada bangku bulu2 lagi u!!!

tempat kedua
sweet jer dua kombinasi warna yg menarik hijau dan pink
org kata warna memainkan peranan penting juga dalam mengawal emosi kita
bila bilik kemas dan bersih.kita dapat tido yg cukup.tak de lah streesss je
langsir yang comelkan kat atas tu
suke suke suke


tempat ketiga
cadar warna hitam
tak yah basuh byak kali~kalau kotor tak nampak ahaks
mcam besh sebab semua benda ada dkt tepi katil tu tak yah bangun2
org rmbut mcm afro tu tak de kena mengena eh dgn ini cerita

tempat keempat
warna biru yang lembut...
kemas & simple
kalau student ninh mmg sgt-sgt sesuai
ilmu mudah masuk u!
almari baju dia unik
siap ade cermin yang buat dia nampak luas
lgpun design dia nampak moden
the last but not least katil ni
perasan tak yang dkt atas kepala tu
semuanya buku
buku-buku yg dah tak guna tu dia tampal dkt citu konon2 jadi kepala katil
tak tau lah nk ckp lawa ke tak
tak pelah esok lusa kita terjah bilik org lelaki plak
mcm ne bilik selera org lelaki ni kan kan~
dahlah penat
baibai

11 pengOmen ter..sayanG:

Aminjohar said...

Cute tengok kucing tu tido.. Posing baik punya.. :D

huhu ala semuanya tempat tido nih cam selesa ja.. tido kang malas nak bangun tido lak... hehehe :D

Iena said...

saya sgt suka paduan kaler hijau pink... ;)

Si budak Aboi said...

sgt2 heaven klu tido time ujan turun kan =)

♥ juhairah ♥ said...

meh interior designer nk komen. (poyo jeh) hehehe.. suke sgt blk warna pink putih atas ni..

NuRul said...

aminjohar~ btul tu yang penting dpt tido.kalau dkt tikar mengkuang pun sdap.cuba kalau tak leh tido.? bglah katil besor camner pun kan haish

NuRul said...

lena~ btul tu sgt lawakan lelagi yg suke kaler soft2 ni.paduan pink ngan hijau tu sgt sesuai~wah mcm profsnal je aku ahaks

NuRul said...

si budak aboi~mmg heaven.ngah tunggu hujanlah ni tapi tak ujan2 hehe

NuRul said...

juhairah~alah mana ade poyo hehehe lawakan?tapi bila kita nk buat mcm dkt atas tu tak sama.nampak dkt gmbo mcm senang hehe

Kyuubi_85 said...

wah, bestnye kucing tu tido... huhu

Eyriqazz said...

cantiknya katil tempat pertama tu..jealous2..best kalau dpt tidur di situ

NuRul said...

kyuubi_85~kucen tu mmg suke tido atas paip pun bole layan

eriqazz~apa lg bro GTO, wat kan lh satu untuk baby alisya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails