BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Saturday, March 6, 2010

aku,sumpahan,black &......

owh tidak (aku geleng kepala)
jangan salah anggap...
aku tidak ada sebarang skandal dengan si black..walaupun dah banyak kali nama dia naik jadi tajuk entry..(glamor tuuu)
ini semua adalah kerana....

AKU TELAH TERKENA SUMPAHAN BLACK

yelah tiap kali dia terkena tag mesti aku terkena sekali..
rasa nak cari pulak siapa yang tag si black ni...lalu aku merayu(tulunlah jangan tag dia lagi)
black kata kalau aku tak buat tag ni aku tak hensem...eh kau rasa aku ni hensem ke?? ish kau ni buat malu aku je..susah-susah puji
dia kata lagi kalau aku tak buat nanti aku senget sebelah..
kau jangan macam-macam black!!!
jangan doa bukan-bukan!! aku ni tak kahwin lagi
oklah supaya aku hensem sentiasa & tak jadi minah senget sebelah macam yang black doa...maka dengan ini aku menjawab tag tersebut.....


In this tag you have to talk everything about anyone that you like, which is:
>>>>ape benda nih??? ish tak paham aku bahasa orang putih ni








1. apakah hubungan anda dengan dia?>>
err err eh oooo ish apa lah susah sangat soklan ko ni..soklan awal-awal dah bagi susah.sila tengok facebook aku ehehe

2. 5 impression terhadap dia?
>> gebu
>> tinggi
>> pemalu
>> sabor
>> maintain macho walau ada dekat gurun pun

3. perkara yang paling memorable dia lakukan kepada awak?>>
masa aku nak bunuh diri (ish bagi adik-adik jangan tiru aksi ni dirumahya) dia hulur tangan dekat aku..sambil tersenyum..

4. perkara yang paling memorable dia katakan pada awak?>>
dia tak kata apa ..dia senyum ja..tu pun dah memorable(ceh dalam hati ada taman siot)

5. kalau dia kekasih awak?>>
aku ketawa mcm ni kehkehkeh




6. kalau dia jadi musuh awak?>>
ada aku kisah (kalau bole tak mau lah ahaks)

7. kalau dia kekasih awak, awak akan??>>
tayang dekat xbf aku kahkahkah (kau berdendam lagi eh cik nurul??)

8. kalau dia jadi musuh awak mungkin kerana>>
ish ish kerana apa ek?..kau ni..kan aku dah jawab dekat atas tak nak...

9. overall impression tentang dia?>>
seorang yang pengertian..tenang...damai

10. the most desirable thing to do to her/him>>
jalan dekat pantai macam cerita autum in my heart (pergh tak hingat)
lagi satu main marry go round yang dekat fun fair tu..





11. apakah awak rasa pandangan orang terhadap awak?>>
dia orang pandang aku rendah TAPI aku tak marah sebab aku memang rendah

12.apakah sebenarnya perangai anda?>>

aku gila
suka buat lawak bodoh kadang-kadang tak jadi pun.. tapi orang ketawa juga
suka ketuk kepala kucing aku..suka dengki kadang-kadang aku tarik ekor dia ahaks

13. perangai anda yang anda benci?>>
ada sometime aku ni emo sanggat..padahal tak de apa pun..hahaha biorlah

14. orang yang anda ingin bersama>>
ish adolah sibuk je kau..hahahaha...

15. katakan sesuatu untuk orang-orang yang suka anda>>
ish ada ke orang suka aku...(saya malu) saya sayang korang!!!

16. tag 5 orang
>> >qamarguy
>> kai
>> pam eh silap paan
>> atan
>> jazmanie



17. no 2 ada hubungan dengan siapa?>>
ish dia ni ada hubungan sulit dengan tuuuut

18. no 3 lelaki atau perempuan?dan ada hubungan dgn sape?>>
kalau tengok gmbo aku comfirm dia lelaki
...sh tak sempat nk jaga tepi suar dia

19. no 1 single kah?>>
kejap aku nak tanya lah ni..



20. no 4 belajar apa?>>
dia ni tengah belajor nyayi..kau jangan memain dia ni penyanyi...betul tak atan

21. no 5 buat ape...>>
errrr kejap aku tanya tuan tanah


hahahaha black? apa macam?

10 pengOmen ter..sayanG:

Atan Athen said...

hensem siot mamat kat pic tu....
adakah itu black?
hahahahaha

NuRul said...

ko jgnatab ..kecik ati black nanti```..tapiaku rasa black hensem ckt lah..eh jgn lupa buat tag!!!

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, cam tahu2 je ak belum kena tag nie..sunGguh mencabar kewibawaanku ;)
hehE..
untuk s0klan tu da pernah dijawab pada tag yG lepas yer..pi jenguk2 atas tanah tu..nyway thanz =)

Black: said...

bagus22.. ko hensem sbb tag dah siap..

paij188 said...

ingatkan ape, menjawab tag rupenye? :)

Eyriqazz said...

fuhh,gambar first..takut aku tgk..

cik syahira said...

assalamualaikum buddy..

nice blog.
may i copy this tag?

NuRul said...

azrai~owh tak po..tiada paksa di dlm ini tag hehehe

black~see the kaki lh ahaks

NuRul said...

paij~haah menjawab tag hehehe tu lah nurul tajuk je melebih2

eyriqazz~hahaha susah nk dpt taw

NuRul said...

cik syahira~bole apo salahnya..dialu-alukan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails