BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Monday, March 22, 2010

menyesal lepas kahwin???




menyesal lepas kahwin??? uuuiiikks hot tul persoalan ni
bagi kami yang belum kahwin ni (ya saya masih bujang ok)
jadi takutlah juga macam manalah kalau benda ni terjadi pada kita~ooo tidak mintak dijauhkan


macam mana benda ni boleh terjadi ek?


hah yang dah kawin kakak-kakak...abg-abg tak mau jawab ke~menyesal kah anda lepas kawen???
tak tercapai pulak akal aku yang dangkal ni
yolah sebelum kawin i lap u...u lap me...bila dah kawen menyesal pulak..apa cerita ni?
ada orang kata sebelum berkahwin ni kita diibaratkan seperti melihat dari balik tembok
tak nampak sepenuhnya perangai sebenar pasangan
hah kau bila dah kawin baru tau dia ni kedekutlah...pemarah..suka pukul...macam-macam lah
atau tu semua alasan ja bila dah tak suka...
ceh aku ni bertanya macam orang dah kawen ja....hahhaha
tak polah yang penting jangan lah sampai wujud perasaan macam ni...aku pun tak nak kalau boleh eheh
bawaklah berbincang
jangan gaduh

6 pengOmen ter..sayanG:

Atan Athen said...

x elok gaduh...dosa

♥♥relyza♥♥ said...

haish...
sedangkan lidah lagikan tergigit..gado2 sikit tu bg byk pengajaran pd kita...
once dah decide nak kawen, mean kena kuatkan mental & fizikal. dugaan akan sentiasa dtg. eventho masa tempoh bertunang dah diduga. takkan kuar statement "menyesal aku kawen"
haish...mntk simpang malaikat 44

RaMa2UnGU said...

hoho...jgn gadoh22..suami isteri..heheh

mkn gado22 la kalo nak sngt kn..hehehee

itu la, sebaiknya kenali dulu hati budi pasangan..sumtimes kta boleh tgk dr cara penampilan dan percakapan dia ni jenis mcm mn...

ape2pun, tak baik gadoh2..bincan leklok..hehe

deqyalalink said...

singgah sini n folo :) vsit mine yeh :)

♥♥syahadah♥♥ said...

nak nyesal apa? benda pilihan sendiri..tak baik..mcm lawan qada dan qadar pulak kan

Nur Su'aidah Bachok said...

relax... bazir tenaga je gaduh. hahaha ;D be cool.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails