BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Tuesday, March 9, 2010

terkena lagi aku!!!!! arrrrgh

terkena?
oooh tidak!!!
pernah dengar tak
"alamak aku terkena"sambil tepuk dahi
ibu kata muka aku memang muka terkena
nak makan terkena
nak beli baju terkena
beli kasut terkena
orang offer beli kad travelling~tu pun kira terkena
cari bf pun terkena (zaman silam) tapi aku dah tak terkena dah sekarang kahkahakah
kena mandi bunga ke aku ni?
cuma panggilan hanggit hot fm je aku tak terkena lagi
muka aku ni senang kena tipu ke?...hussh sadihnya
jadi sejak dah selalu sangat terkena ni aku lebih berhati-hati..
korang tengok rambut sama hitam tapi hati lain-lain (haish tak leh guna dah perpatah ni..sebab rambut orang zaman sekarang ado mcm2 kaler ko)...
doa kan semoga aku tak terkena lagi... owh terkena...terkena..terkena
lagu dekat bawah tu besh..jom layan sat..tapi lelaki tak yah tengoklah..nanti korang hangin..
lagu ni untuk girl-gal je




korang pernah tak terkena?

8 pengOmen ter..sayanG:

Atan Athen said...

berhati2...mcm cara org nk wat duit skang ni...hahahaha

paij188 said...

tu smua tak bley pakai punye. :)

NuRul said...

atan & paij188~tulah mcm2 org zaman sekarang haish~~

black_mel said...

kena lebih hati2 untuk elak dr terkena lagi...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

knpa aku lak hangin bile tgk lgu tu?

farahfatihah said...

kna berhati2 pas ni =)

NuRul said...

blackmel& farahfatihah~`tulah banyak orang2 bergini dekat dunia...haish ttakut!!!

NuRul said...

ayu~haish asal ko plak hanggin..comfius aku ni??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails