BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Thursday, March 25, 2010

cantik ker??opss


status semasa: nurul dalam mood kedemaman~mc ari ni

tapi tak po gagahkan diri gak kerana aku dapat AWARD kau!!!!
jangan ingat artis je ada award...blogger pun ade award tau

jeng...jeng..jeng.....


"agak-agaklah nak perli aku!!!"
eh silap...sory meow janganlah marah!!! nanti bulu gugur macam dekat bawah tu...euuuuww

Thank & link the person that give you the award:

oklah sebenarnyer aku telah dikurniakan award dari incik black atau pun aku cukup minat panggil dia dengan panggilan pakcik black hehehehe nak tau orangnya?

eh eh eh jangan risau cik nurul bagi link ok...dun wory cantik orangnya..betul tak nyah?ahaks

[BLACK]


korang boleh cuba cari dekat anugerah bintang popular ke..AIM ke...anugerah grammy (betul ke aku eja tu ahaks)memang takkan jumpa award ni


iaitu



beautifull blogger Award!!!!

hanya blogger saje yang boleh dapat award ni..tukang masak ke..tukang gunting rambut ke..ahli musik ke...tuk mudim ke...mintak maaflah tak boleh kecuali kalau korang ada blog.

actualy terpikir macam mana kalau tuk mudim ado blog eh..ish..ish..ish

sebenarnya blog aku ni simple..dah lah tu rumput pun panjang tak potong-potong hahaha

aku pun tak pasti dimana letak cantiknya...

tapi bak kata orang bila orang dah bagi ni kenalah terima dengan hati terbuka..ya tak...(tetiba pipiku jadi merah...cik nurul pun pandai segan tau!!)

(husssh ramai pulak yang nak amik gambar aku..posing jap)

dengan award ini sebenarnya banyak yang aku kena perbaiki lagi demi kebaikan blog yang tak semengah ni.aku memblog kerana minat

Pass this award onto 9 bloggers you've recently discovered and think are fantastic:

[
Athan]
2
3
4
5
6
7
8
9
sapo nak info aku..ak tau nak bagi sapa dah..macam semua dah pakat dapat je

Contact said blogs & let them know they've won the award:
dah jangan lah kau risau..takut sangat!!
State 7 things about yourself:
simple
emo
crazy
love pink
look green
suka tido
pencinta yang setia (tak boleh blah hehehe)

6 pengOmen ter..sayanG:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

tahniah ler dpt award!!

jeles nih..hehehehehe

shasha bee said...

HAHA ! comeyy nyerr kucing tuhhh. C;

btw, congratz for da AWARD !

Black: said...

terharu plak bila aku baca...

NuRul said...

mama adam~kak nurul bagi award ni dekat akak tau:=D

shasa~thank dear

black~loor awatt hang plak yang emo?ish ish..cam ne nak pjuk ni

Atan Athen said...

anugerah ini saya tujukan kepada mak ayah...hahahaha

thnx ladyana!!!

+akufobia+ said...

makaih,kucing nak berlakon jadi singa.tak jadi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails