BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Saturday, March 20, 2010

tolong!!!tolong!!!saya tengah gila~~~


diselubungi comforter dengan bantal bucuk disebelah..udara sekitar bandar raya jb (johor bahru) memang sejukkk & nyaman.memang terbaik lagi-lagi dapat layan lagu-lagu fresh dari lappy.. eh eh macam dJ lah pula

aku baru je buat housekeping secara kecil-kecilan dalam bilik ni~wah tertiba anda menjadi sangat rajin ya cik nurul?

then tertiba bilik ni dah jadi sangat cute..nak tengok? eh mana bole (geleng kepala) ni kan bilik orang pompuan..hehehe


dah lalui seminggu yang serabut di office terasa tenang pulak berkurung dekat rumah.banyak gak benda yang dapat dibuat..contohnya pikir masa depan...fikir macam mana nak kumpul duit nak beli hp baru ahaks..nak sambung study...tingkatkan amal ibadat...ish macam-macamlah...apa yang pasti tak salah nak merancang masa depan walau pun kita tak tau benda tu menjadi kenyataan ke tak...


apa yang pasti aku sekarang berada dalam mood tenang setenang tenangnya.....plus cikit dengan gila contohnya macam ni

inilah terjadi bila bagi kamera dekat aku & aku tengah gila hahahaha~muka sebek pun jadi ya cik nurul

apa tujuan entry ni

entah...korang rasa?

yang penting aku tengah ada mood lalalalalalala~terasa nak jadi siti nurhaliza pulak...lalalalalala...jadi hanis zalikha pun dah ok kehkehkeh....ok cukup merapu cik nurul!!!

4 pengOmen ter..sayanG:

Kyuubi_85 said...

jgn gila!! haha

Black: said...

aku nak nengok bilik anak dara... ahak3x

jgn jadi gile.. sbb gile itu mengong. !!!!

paij188 said...

it's ok, saya pun kdg camtu jugak. at least ade perancangan kan.

+akufobia+ said...

gila la.please.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails