BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Wednesday, March 3, 2010

game...game...game...its my life





(kreadit picture to AmAssurance)
korang suka tak main game? aku ni antara orang yang gila dengan game.contohnya game dekat facebook tu macam farmville....kalau kat dunia nyata tu aku dah jadi usahawan tani yang berjaya agaknya ahaks...orang besusah payah bercucuk tanam dekat luar..aku susah payah main game memang sungguh-sungguhlah main..kadang-kadang tu sanggup tak tido.pegi kerje mata macam apa je... kadang-kadang tu sanggup kuar kakulator(konon-konon nak buat bajet terancang..padahal bukan duit betul pun) semata-mata nak beli benih,tanah..tak mahu rugi.. bagi aku main game ni dapatlah legakan tekanan aku jap..apa salahnyer kan tapikan baru-baru ni masa tengah buat blogwalking..aku terjumpa satu iklan nuff

AmAssurance-it My Life

aku ni spesis yang pantang tengok contest mesti nak join..ade contest je aku join (ceh padahal baru join dua tiga ketul contest) tapikan contest ni pelik sikit..macam sesuai gitu dengan jiwa aku... iaitu maen game & menang!!!! mula-mula tu macam takut juga nak join tapi aku beranikan juga diri aku yang memang sedia rendah ni takdelah susah sangat nak join...step dia senang je.. aku bisik dalam hati "alah maen je..kalah menang tu belakang kira"lagipun game dia pun besh gak..tak caya try ar....mari.... mari...mari..


12 pengOmen ter..sayanG:

syahira ariff said...

owh
game bru ker
cumil jer katon dia
nk pi bkk fb gak laa

ana,kummentlaa new entri sy
(^____^)
hee~

Atan Athen said...

main game ni bleh menang????
ak main skang gak!!

asilahkassim said...

ala main game ni gak
tapi am assurance tu tak update
selalu
tak tau skang highest score berapa?

NuRul said...

jom leh kekwan kita skodeng game ninh
asilah~setiap kali maen dia update atau reset balik la kot..hehehe

Aus MeLankoLik said...

kau main game ni gak..
hahahak..

Miss ... said...

aku suka men the sim lalala

kaChaNG_dEwa said...

gilo game ni.asyik langgar keta orang jek.huhuuu..

cpu said...

jalan2 sambil membaca posting temen....

monitor said...

happy blogging sob....

agenda-rumah said...

walking2 sambil menawarkan rumah....idaman.

Eyriqazz said...

games ni best juga..try smalam tapi sikit je point dpt...hik3...

eik`S noName said...

owhh...npk mcm best jew game nie...mcm nak try jgak ni...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails