BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Wednesday, March 10, 2010

I Just Love Good Smelling People




I Just Love Good Smelling People

korang pernah tak mengalami situasi macam ni:

situasi satu
1~tengah jalan-jalan (ish ada jejaka hensem pula dekat depan) punyalah maintain ayu ,tapi tetiba bila kita lalu depan dia.. dia tutup hidung!!!

situasi dua

2~ada discussion dengan kawan-kawan group..tengah ralit berbincang tiba-tiba baru tersedar kawan-kawan lain dah berdiri jauh beberapa meter dari korang..ada yang buat-buat cium kad matrik..ada yang tarik hidung..ada yang tahan nafas sampai naik semput.

situasi tiga

3.dapat surat orang selit bawah pintu rumah..ingatkan dari peminat misteri.rupanya dia tulis "tak reti-reti nak pakai odorono"




siapa yang nak berada dalam situasi macam ni? cuba angkat tangan.tak da!!

semua orang yang waras pikirannya mengamalkan prinsip "I Just Love Good Smelling People" dalam situasi yang korang sendiri tidak sedar.

sebenarnya kalau ikut kajian tak bertauliah nurul..orang-orang sebegini mereka tidak perasan dengan bau-bauan yang tidak enak dari badan mereka SEBAB dia orang dah terbiasa dengan bau tersebut sehingga gagal nak kenal pasti tu bau busuk ke tak...
jadi adalah sangat penting orang-orang disekeliling menyedarkan mereka...
bagi "mereka-mereka' ni..janganlah terasa hati..anda ditegur kerana anda disayangi..
siapa lagi nak sayang diri korang kalau bukan diri sendiri..
jadi bertindak sekarang!!!


nurul suggestkan guna


Adidas Action 3



Adidas Action 3 ni mengawal peluh dengan 3 action (triple action) dan mengamalkan dry max system

tapi jangan salah anggap yang Adidas Action 3 hanya untuk lelaki je..wanita punya pun ada.

kalau nak tahu lebih lanjut bolehlah layari website Adidas Action 3 dibawah



Adidas Action 3 ni ada dalam bentuk deodorant & kalau korang malas, nak guna spray pun boleh.percayalah memang comfirm wangi. .dan memang sesuai untuk remaja-remaja macam korang yang tentu-tentu aktif. Jangan biarkan masa korang berlalu macam tu je tanpa manfaat semata-mata disebabkan masalah bau badan


tak payah risau pasal bau-bau busuk ni sebab
I Just Love Good Smelling People
semua orang suka nak rapat kalau kita bersih dan bau wangi
bila lagi nak berubah..inilah masanya
kalau korang melompat dari bangunan tinggi pun beribu riban sanggup sambut macam gambar dekat bawah tu..hah jangan tak tau
bertindak sekarang!!!


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

4 pengOmen ter..sayanG:

Black: said...

apa kena mengena adidas ngan kucing ko ni.. konfius22..

Atan Athen said...

geli ak tgk klu org ad sweat patch....hahahaha

Mr.Z said...

hehe..minat brand Adidas ea :)

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

bau badan manusia yg tak mandi n berpeluh mmg tengik~!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails