BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

syAng sye tak ?

Sunday, March 7, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 1

project Alpha? korang pernah dengar?
bagi yang tak pernah dengar atau yang pernah dengar tapi tak tau apa benda alah lah Project Alpha tu...
oklah dekat sini..di blog berkaler hijau ni...
nurul bagi info sikit apa sebenarnya yang dimaksudkan dengan project Alpha
"Project Alpha is Malaysia’s first online TV Show about bloggers"
wow korang tak percaya??
jangan tak tahu inilah kehebaan Project Alpha

ok korang bolehlah terjah dekat sini untuk mendapatkan kepastian sama ada nurul kelentong ke tak.
Project Alpha

jadi bercerita mengenai project Alpha ni kan nurul nak cerita sikitlah mengenai
Best bits of Project alpha season 1
kalau korang tak taw..biar nurul bagitau yang Project Alpha ni dah nk masuk season 2!!! april ni tau..
so lets discover what da best bits of Project Alpha Season 1
(pengsan mat saleh bila dengor nurul cakap orang putih nie..english ponw tungang langang)

1~of coz lah mendengar celoteh jojo struys... (jojostruys.com)
korang pernah dengar suara jojo nie?(untuk makluman korang jojo struys ialah host project Alpha 1...& 2....yehuuu



try dengar..i suggest u

lemak bekrim...

bila tengok dia membebel tetiba nurul terasa nak jadi macam dia..(uuuikk cukuplah berangan cik nurul) & suka juga style dia dress...


2~the others best bits of Project Alpha
dalam project Alpha ni juga dia orang akan terjah bagaimana kehidupan & lifestyle seseorang blogger itu sebenar-benarnye. yelah kalau sekarang korang tengok blog nurul..
korang bukan tau pun apa suasana sebenar kehidupan nurul kan.itulah yang best nyer Project Alpha 1 ni.
antara contestant dia pemilik blog beautifulnara.com,redmummy.com....hah hebat tak hebat..ok bole review dekat bawah senarai contestant untuk Project Alpha 1


Aksi-aksi dekat project Alpha ni memang terbaik dari ladang.Spontan.tak da plastik-plastik.aksi contestant depan kamera memang sangat spontan.relax & open (tak terlalu skema)
dan percayalah sangat sesuai dengan jiwa remaja macam nurul.
sangat suka tengok fourfeetnine & redmummy(sampai umah pun color merah)..ahaks asyik ketawa je. sebabnya diaorang sangat sporting (thumb up)
ok korang boleh tengok trailer dekat bawah..sangat banyak scene2 faveret nurul...memang yang berbaik






3~Ada contest juga untuk blogger-blogger lain...ni antara yang besh masa Project Alpha 1..tak sabor nak tunggu Projec Alpha 2 ni!!!!. Penaja Utama tentulah Adidas Action 3..wah masatu hadiah dia memang membuak-buak..memang suggest korang untuk follow Project Alpha 2.tengoklah conestant dia...eh azwan ali meletup pun ada!!!


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS


dan bagi maklumat lanjut boleh pergi terus ke

http://www.facebook.com/ProjectAlpha

5 pengOmen ter..sayanG:

Atan Athen said...

ni br taw....thnx 4 d info

wanshah said...

wahh.. rajinnye nurul follow project alpha ek. saya ada gak dengar pasal project alpha ni. tapi tak amik tau pun. tak tau plak cambest gitu. nak try nasib la masuk project alpha 2 nanti. :-) jemput la ke blog saya ye.

p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

paij188 said...

salam,

frankly, duduk 'oversea' lama sangat, tambahan dengan kesibukan dengan keluarga dan urusan seharian, saya amat ketinggalan.

APA ITU PROJEK ALPHA pun tah? hehehe..

thanks for the entry, nampak jugak ape bendenye projek alpha ni. :)

PaanMFR said...

season 1. saya pernah sepejabat bersama Budiey (budiey.com). masa tu blog budiey masih baru lagi (tahun pertama). Sekarang dah tak satu ofis lagi, tapi kami masih berkawan sampai sekarang. Banyak juga bantu budiey dalam urusan teknikal blognya. :)

season 2. Klubbkidd.com atau pemiliknya Joe Lee, columnist Malay Mail. Kenal dia masa konsert AF5, dan rapat sampai sekarang. Banyak belajar selok belok dunia hiburan dengan Joe. Banyak jugak belajar bahasa2 artis.. hehehe..

Jom undi Klubbkidd.com!

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ermm manarik gak... :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails